پرش لینک ها

اجرای دیوارپوش

 نصب و اجرای دیوارپوش

یکی از راه های سریع در تغییر دکور منزل که نظر طراحان دکوراسیون داخلی را جذب کرده است دیوارپوش ها یا دیوارکوب ها می باشد. با استفاده از این محصول ها می توان سریع، کم هزینه و بدون بنایی طرح ایده آل در طرح ها و رنگ های مختلف را بر روی دیوار منزل یا محل کار خود را پوشاند. دیوارپوش یکی از سریع ترین راه های ایجاد نمای زیبا برای دیوار خانه یا محل کار میباشد که طرفداران زیادی به خود جذب کرده و امروزه در بازار محصولات متنوعی با طرح های گوناگون دیده می شود و جزو محصولاتی است که در صنعت نوین ساختمان جا باز کرده است. در خانه ها، بیمارستان ها، رستوران، فروشگاه، مراکز اداری و تجاری، سالن ورزشی، هتل ها و … مورد استفاده قرار گرفته است. نصب دیوارپوش ها بسیار با سرعت انجام میشود و در زمان کوتاهی میشود متراژ زیادی را دیوارپوش نصب کرد. برای نصب دیوارپوش زیرسازی بسیار مهم است، اگر دیوار صاف باشد و گچ شده باشد زیر سازی نیاز ندارد ولی اگر دیوار سیمانی باشد باید زیر سازی شود.

 

برای نصب دیوارپوش های از دو روش استفاده میشود:
1- نصب مستقیم بر روی دیوار 2- نصب دیوارپوش با زیرساز فلزی

نصب مستقیم بر روی دیوار: پانل های دیوارکوب به وسیله منگنه کوب یا میخ کوب به دیوار نصب میشود.

نصب دیوارپوش با زیرساز فلزی : در این روش نصب دیوارکوب سازه فلزی را به دیوار مربوطه نصب می گردد و تراز میشود.

سطحی تراز تر به ما میدهد و در صورت تراز نبودن دیوار اصلی گزینه مناسبی است.  استفاده از فضای خالی پشت پانل تا دیوار امکان نصب عایق صوتی، عایق حرارتی، عبور تاسیسات برق و مکانیکی و … بدون تخریب دیوار اصلی نصب میشود.

امکان اجرای دیوارپوش بر هر سطحی مثل سفال، سیمان، آجر و … بدون نیاز به زیرسازی و گچ کاری می باشد. جابه جایی این محصول راحت تر است و پانل ها آسیب نمی بینند. دیوارکوب ها دو نوع دارند دیوارپوش ام دی اف و دیوارپوش پی وی سی (PVC) می باشد. زیر سازی اولیه از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است و برای نصب این محصول داشتن یک سطح تراز شده و یکدست خیلی مهم است.

 

21 اجرای دیوارپوش

 

 روش نصب دیوارکوب

دیوارپوش ها، توانایی نصب با میخ و چسب را دارند.

بر روی دیوار های سیمانی یا کاشی و سنگ باید زیر سازی انجام شود تا نصب دیوارکوب ها به صورت درست و تراز انجام گیرد.

امکان نصب بر روی سقف به عنوان سقف کاذب را دارند.

 

روش اندازه گیری دیوارکوب ها

  • نقشه دیوارهایی که میخواهید روی آن دیوارپوش نصب کنید را روی کاغذ بکشید، عرض و ارتفاع دیوار ها را با هم ضرب کنید مساحت دیوار بدست بیاورید. دیوارپوش ها در ارتفاع ۲٫۸۰ و ۳ متری هستند و اگر دیوار ما ۲٫۴۰ ارتفاع دارد و ما از دیوارکوب های ۲٫۸۰ سانت استفاده میکنیم، 40 سانت از دیوارپوش پرت می شود و نباید جزو متراژ دیوارپوش حساب شود.
  • عرض دیوارهایی که قرار است با دیوارکوب بپوشانیم را جمع کرده به همان اندازه باید قرنیز برای پایین دیوار و ابزار تاشو یا میت برای بالای دیوار استفاده کرد.
  • دیواری که دیوارپوش میشود اگر فرو رفتگی، قاب ، درب و پنجره داشته باشد باید از ابزار های میت و تاشو استفاده کرد.
  • قسمت هایی که دیوار تمام میشود باید از ابزار میت استفاده کرد و شکستگی های دیوار با ابزار تاشو باید پوشیده شود.

 

11 1 اجرای دیوارپوش

 

دیوارپوش یا دیوارکوب

دیوارپوش امروزه به جای رنگ یا کاغذ دیواری در صنف دکوراسیون داخلی کاربرد دارد . این محصول به دو نوع مدل دیوارپوش پی وی سی pvc  و دیوارپوش ام دی اف موجود می باشد .
که در بخش مربوط به آن ها مفصل در مورد این محصولات صحبت خواهیم کرد . و همچنین درباره برند دیوارپوش ام دی اف و  نیز صحبت خواهیم کرد . فقط به صورت کلی به اطلاع شما مشتریان عزیز ایرانی دکور برسانیم که تمامی برند های دیوارپوش ام دی اف و دیوارپوش پی وی سی ایرانی دکور جزو تولیدات داخلی می باشند . با افتخار می توانیم بگوییم ما فروشنده محصول ایرانی با کیفیت بالا و تولید کشور عزیزمان ایران می باشیم .
این محصولات دارای دارای طرح های متنوعی می باشد که مناسب با هر سلیقه ای می توانید دیوارپوش خود را انتخاب کنید . جزو سبد کالای ما هم دیوارپوش ام دی اف می باشد و هم دیوارپوش PVC

دیوارپوش پی وی سی PVC

در ابتدا به برندهای دیوارپوش پی وی سی موجود در سایت ایرانی دکور اشاره می کنیم که عبارتند از :

دیوارپوش سی پان

دیوارپوش داتیس

دیوارپوش همت پلاست

دیوارپوش پارس پلاست

دیوارپوش آرمانی پلاست

دیوارپوش ای جی ای AGE

دیوارپوش آلپر

دیوارپوش کوبوآ پلاس

دیوارپوش پی وی سی pvc  دارای طرح های متنوع می باشد که خود دیوارپوش پی وی سی دارای چند مدل رایج در بازار می باشد . که عبارتند از :

دیوارپوش سفید مات

دیوارپوش سفید براق

دیوارپوش هات استمپ

دیوارپوش روکش دار

دیوارپوش سفید خام :

دیوارپوش سفید مات در واقع همان سفید خام می باشد که در واقع می توان گفت ارزان ترین جنس موجود در گروه دیوارپوش پی وی سی می باشد که عموما 32 پل یا 37 پل می باشند و طول آنها 6 متر می باشد و دارای عرض های 20 سانت یا 25 سانت می باشد .

دیوارپوش سفید براق :

دیوارپوش سفید براق عموما پر فروش تراز سفید مات می باشد چون تمیز کردن و شستوشوی آن ها از دیوارپوش سفید مات آسان تر است و تفاوت قیمت زیادی هم با هم ندارند و طول دیوارپوش سفید براق 6 متر و عرض آن ها 20 سانت و 25 سانت می باشد .

دیوارپوش هات استمپ :

دیوارپوش هات استمپ که با لایه هات استمپ پوشانده شده است . این محصول به دو مدل انتقال با گرما و انتقال با حلال تولید می شود . که دیوارپوش هات استمپ تولید شده با هردو مدل براق می باشند ولی دیوارپوش هات استمپ تولید شده با حلال علاوه بر براق و ضدخش بودن از مقاومت بیشتری در برابر رطوبت و حرارت نسبت به دیوارکوب هات استمپ انتقال با گرما برخوردار است . کاربرد دیوارپوش هات استمپ بیشتر مناسب برای سرویس بهداشتی و حمام و آشپزخانه می باشد .

دیوارپوش روکش دار :

دیوارپوش پی وی سی روکش دار دارای طرح های متنوعی می باشد که از دیوارکوب روکش دار پی وی سی می توان در اتاق پذیرایی و اتاق خواب و همچنین در مدارس و همچنین در محیط های اداری استفاده کرد . امروزه با وجود این محصول روکش دار که دارای تنوع طرح بالایی می باشند به جای رنگ کردن و کاغذ دیواری استفاده می شود . و شما مشتریان عزیز می توانید طرح مدل خود را از داخل سایت ایرانی دکور انتخاب کنید . دیوارپوش ضد آب می باشد . و کاملا قابل شستشو می باشد . و این محصول برای مناطق شمالی کشور از کاربرد بالایی برخوردار می باشد . چون در برابر رطوبت از مقاومت بالایی برخوردار می باشد .

دیوارپوش ام دی اف MDF

دیوارپوش ام دی اف از ورق ام دی اف تولید می شود که با روکش پی وی سی وکیوم می شود . که مغز داخلی آن ها هم از ورق ام دی اف می باشد و هم از ورق هایگلاس . این محصول از آنجایی که از مقاومت بالایی در مقابل ضربه برخوردار است . برای سالن های ورزشی و اماکن اداری و راهرو های ساختمان بسیار مناسب می باشد . ولی دیوارپوش ام دی اف در عوض در برابر رطوبت و آب از مقاومت کمی برخوردار می باشد .

دیوارپوش ام دی اف در طول 2.80 و عرض 24 سانت و 25 سانت تولید می شود . مهمترین دلیل در تفاوت قیمت در بین این محصولات جنس ورق ام دی اف آن می باشد .که دیوارپوش با آن تولید می شود . هر چقدر کیفیت ورق ام دی اف مصرف شده در تولید بالاتر باشد قیمت این محصول هم بالاتر خواهد بود که در داخل سایت ایرانی دکور برند های دیوار پوش ام دی اف عبارتند از :

دیوارپوش ام دی اف ای جی ای

دیوارپوش ام دی اف کرونوگرین

دیوارپوش ام دی اف آس پروفیل

دیوارپوش ام دی اف پرشیا پروفیل

 

دیوارپوش ایرانی

بعد از ممنوعیت واردات کالاهای لوکس و یا کالاهای وارداتی که در داخل کشور مشابه آن ها تولید می شوند اجرایی شد خوشبختانه این فرصت برای تولید کننده دیوارپوش ایرانی در داخل کشور بوجود آمد تا بتوانند با بالا بردن کیفیت دیوارپوش ایرانی خود دغدغه های هم میهنان عزیزمان را برطرف کنند و تمامی برند های موجو در سایت ایرانی دکور جزو برندهای دیوارپوش ایرانی می باشند بجز برند کرونوگرین که جزو معدود کالاهای وارداتی با موجودی محدود می باشد

خرید دیوارپوش

در خرید دیوارپوش باید به دو نکته دقت کنید یک اینکه قبل از خرید دیوارپوش باید با کارشناسان ما مشاوره بگیرید تا بتوانید مناسب با مکان خود دیوارپوش خود را انتخاب کنید و خرید خود را به بهترین نحو ممکن انجام دهید . و قبل از خرید اعم از دیوارپوش پی وی سی و ام دی اف حتما از کارشناسان فروش ما مشورت بگیرید و با اطمینان کامل خرید خود را انجام دهید .

فروش دیوارپوش

فروش دیوارپوش توسط سایت ایرانی دکور کاملا بی واسطه انجام می شود . ایرانی دکور در مجموعه محصولات خود به فروش دیوارپوش پی وی سی و دیوارپوش ام دی اف پرداخته است و در فروش کاملا بی واسطه و مستقیم از کارخانه می باشد .

به فرض مثال فروش دیوارپوش کرونوگرین فقط بر روی خاور و تریلی می باشد و از کف کارخانه برای دپو به فروش می رسد ولی فروش دیوارپوش همت پلاست و دیوارپوش داتیس و دیوارپوش آرمانی پلاست یا دیوارکوب سی پان و سایر محصولات نه تنها به صورت عمده به فروش می رسد بلکه به صورت خرد هم برای مشتریان آنلاین ما به فروش می رسد .

توجه داشته باشید از آنجایی که فروش دیوارپوش ایرانی دکور به صورت عمده می باشد فروش دیوارپوش به صورت خرد فقط برای مشتریان آنلاین ما صورت میگیرد پس حتما به کارشناسان فروش دیوارپوش ما اعلام کنید که مشتری آنلاین ایرانی دکور می باشید .

قیمت دیوارپوش

ما به جرات می توانیم بگوییم که در بحث قیمت چه دیوارپوش پی وی سی و چه دیوارپوش ام دی اف دارای قیمت مناسبی هستیم . پس قیمت را از کارشناسان فروش ما سوال کنید چه به صورت عمده و چه به صورت خرده و بعد از مقایسه قیمت ما با سایر شرکت ها اقدام به خرید دیوارپوش ما با سایر شرکت ها اقدام به خرید دیوارپوش خرد کنید . قیمت این محصول پی وی سی متری 27 هزار تومان تا 39 هزار تومان می باشد که این قیمت به صورت خورد می باشد و قیمت دیوارپوش ام دی اف از قیمت شاخه ای 46 هزار تومان تا 59 هزار تومان می باشد . و این قیمت در زمان نگارش این مقاله می باشد . پس حتما قیمت خود را قبل از خرید دیوارپوش از ما سوال کنید و به قیمت های بالا به هیچ عنوان اکتفا نکنید به فرض مثال قیمت دیوارپوش ذکر شده در بالا برای آبان ماه سال 1398 می باشد .

دیوارپوش ارزان

مهمترین مساله در بحث دیوارپوش ارزان این مساله می باشد که مطمئنا برای تولید دیوارپوش ارزان باید در متریال مصرفی کم کرد تا محصول ارزان ارزان تولید کرد و به این نکته توجه داشته باشید که در مقاومت و کارکرد دیوارکوب شما حتما تاثیر خواهد داشت . البته در مجموع گروه های دیوارپوش که در این مقاله توضیح دادیم دیوارپوش سفید مات و تایل پی وی سی 60*60 جزو دیوارپوش ارزان موجود در بازار می باشد .

امتیاز post

پیام بگذارید

کاوش
کشیدن