پرش لینک ها

طراحی

تیم طراحی “ایرانی دکور” با بیش از 10 سال سابقه طراحی انواع محیط های داخلی مسکونی و اداری، بهترین طراحی را بر اساس سبک مورد انتظار شما خلق می کند

آماده سازی

پس از طراحی و تایید طرح، تیم اجرای “ایرانی دکور”، خرید متریال و برش ام دی اف را برای ساخت در کارگاه با بهترین تجهیزات و نرم افزار های موجود انجام می دهد.

ساخت

در این مرحله استادکاران ما، ساخت کابینت را آغاز و سازه های اصلی آن را مونتاژ می کنند. در این مرحله فرآیند ساخت به صورت حرفه ای انجام می شود.

نصب

تیم ما پس از ساخت و مونتاژ سازه را به محل انتقال داده و سپس فرآییند نصب در محل و عیب یابی و تحویل “کابینت آشپزخانه” به مشتری صورت می گیرد.

 ساخت و تولید کابینت آشپزخانه

مراحل ساخت و نصب کابینت آشپزخانه به تربیب زیر است:

طرح اولیه ،اندازه گیری برای اجرای طرح و ساخت دقیق ، طراحی ، نوع مصالح ، محاسبه کردن اندازه های کابینت ها برای برش زدن، برش زدن ” صفحه کابینت “، چسباندن لبه ها، شیار زدن کابینت های آشپزخانه ،مونتاژ کردن کابینت ها

طرح اولیه برای ساخت کابینت ها کشیده میشود تا بتوانند توضیحاتی برای خریدار کابینت داده شود و بسته به سلیقه و خواسته هایی که دارد طرح اصلی اجرا شود.

در مرحله دوم به آشپزخانه ایی که قرار است داخل آن کابینت نصب شود میرویم و اندازه گیری میکنیم.

در مرحله اندازه گیری محل اجاق گاز تعیین شود و باید برق، دودکش و انشعابات گاز در آن محل قرار داشته باشد.

نوع گاز مشخص شود که از گاز رو میزی یا گاز معمولی قرار است استفاده شود، اگر از گاز معمولی استفاده میشود باید 90 سانتی متر فضا خالی برای آن در نظر گرفته شود و اگر از گاز رو میزی استفاده میشود جایی روی صفحه کابینت خالی میزاریم و فضای پایین گاز را کابینت میگذاریم. محل نصب هود را مشخص میکنیم و اینکه نیاز دارد کابینت نصب شود یا نه، معمولا فضایی که برای هود استفاده میکنند از 60 تا 90 سانتی متر است. محل نصب ماشین لباسشویی و ماشین ظرفشویی باید مشخص گردد و برای هر کدام فضایی به اندازه 60 سانتی متر خالی گذاشته شود. حدود 95 تا 180 سانتی متر فضا برای یخچال باید خالی گذاشت. معمولا بالای فضای یخچال را کابینت نصب میکنند. محل سینک ظرفشویی که بسته به انشعابات لوله آب تعیین میشود، اندازه آن متغییر است. برخی افراد بسته به سلیقه و نیاز جاهایی برای مکروفر و فر هم در طراحی کابینت نیاز دارند و که در نظر گرفته میشود. در انتها تعیین میکنیم که کشوها کجا باشد یا چند سری باشد و اگر فضای لازم و کافی وجود دارد ویترینی جهت تزئین طراحی میکنیم.

طراحی که انجام میشود با توجه به اندازه هایی که از آشپزخانه بدست آورده ایم انجام میشود که یا به صورت دستی انجام میشود اجرای طراحی مهندسی بر روی کاغذ است و یا به صورت کامپیوتری که به کمک نرم افزار هایی مثل 3Dmax ,Catia و … انجام میشود.

یخچال، اجاق گاز و سینک ظرفشویی که باید دسترسی آنها به هم راحت باشد چون بیشتر کار در آشپزخانه با این سه ابزار است بهتر است نزدیک هم باشند که کار سریع تر انجام شود. در مرحله طراحی باید تمام مسائل و معایب ساختمان را مورد توجه قرار داد و طرحی کشیده شود تا زیباترین طرح ممکن برای آن فضا باشد و آشپزخانه ایی زیبا و راحت طراحی شود که وظیفه اصلی طراح کابینت آشپزخانه است.
برای ساخت کابینت ها از تخته خرده چوب، mdf و پانل های لایه ایی که با روکش های مصنوعی و طبیعی موجود در بازار هستند، استفاده میکنند. برای صفحات رویه کابینت که مستقیم با حرارت، آب و سایش در ارتباط هستند از پانل هایی با ضخامت 4 سانتی متر و روکش هایی با مقاومت بالا استفاده میکنند.

روش نصب کابینت آشپزخانه

برش کاری در دو مرحله انجام میشود در مرحله اول ورقه چوبی خرد میشود و در مرحله بعدی برش به اندازه تخته ها است. برش درب ها، نمای اپن و طبقه های داخل کابینت بعد از نصب در محل انجام میشود.

در مرحله لبه چسبانی که برای زیبایی کار است با نوار هایی از جنس PVC یا چوب انجام داده میشود که ضخامت این نوار ها بین 0.1 تا 2 میلی متر است و از لبه های کار در برابر نفوذ آب و رطوبت و ضربه محافظت میکند. نوار هایی که ضخامت کمتری دارند را برای طبقات داخل کابینت آشپزخانه استفاده میکنند و نوارهایی که ضخامت آنها بیشتر است را برای درب کابینت آشپزخانه استفاده میشود. لبه چسبانی به دو صورت ماشینی و دستی انجام میشود.

در مرحله بعد سوراخ کاری صورت میگیرد که این کار باعث میشود کار منتاژ سریع تر و با دقت بیشتری انجام شود و نتیجه کار تمیز و زیبا باشد. باید سوراخ ایجاد شده عمود باشد، با فاصله 5 سانی متر از لبه کار ایجاد شود. سوراخ های اتصال بدنه کابینت، ریل کشو ها و طبقات زیرین زده میشود.
و در آخر کار مونتاژ کابینت آشپزخانه است که کلیه قطعه های کابینت به یکدیگر بر اساس طرح اصلی متصل میشوند. تمام این مراحل باید توسط فردی متخصص انجام شود زیرا نصب کابینت به مهارت بالایی نیاز دارد. در مرحله مونتاژ روی دیوار علامت گذاری میکنیم باید این کار با دقت انجام شود و خط هایی که کشیده میشود حتما تراز باشند که اشتباه در این مرحله باعث بروز معایبی در کل مراحل نصب است.  اتصالات را بر روی دیوار نصب میکنیم این اتصالات باید محکم باشد زیرا باید تحمل وزن بالایی را داشته باشند با نصب این اتصالات نصب کابینت آشپزخانه با سرعت و دقت بالایی انجام میگیرد. و کابینت ها را بر روی اتصالات نصب میگردد اول کابینت های زمینی را نصب میکنند و کابینت ها را به هم دیگر میچسبانند و به کمک پایه های کابینت تراز میکنند و بعد کابینت های دیواری را روی دیوار نصب میکنند و به هم میچسبانند. بعد نوبت نصب صفحه رویی کابینت است و بعد از نصب آن اقدام به نصب سینک و یا گاز رومیزی میکنیم. بعد از نصب کابینت های آشپزخانه، درب های کابینت، طبقات داخل کابینت و نمای اپن را اندازه گیری میکنیم و برش انجام میدهیم.
پس از نصب کابینت ها در محل خود نوبت به اندازه گیری درب های کابینت ها نمای اپن و طبقات آنها می‌رسد. بعد از برش زدن با نوار PVC لبه چسبانی میکنیم. اقدام به نصب لولاها برروی درب ها میکنیم لولاها با توجه به وزن درب ها باید استفاده شود وگرنه درب ها بعد از مدتی دچار افتادگی میشوند. پس از آن درب ها را نصب و آنها را ریگلاژ میکنیم، طبقات داخل کابینت و نمای اپن را میگذاریم.

قیمت کابینت آشپزخانه

img 3 اجرای کابینت آشپزخانه

اولین و مهمترین سوالاتی که شما مشتریان عزیز قبل از خرید کابینت آشپزخانه از ما می کنید این سوالات است:

که ما در جواب این سوالات شما به این نکته اشاره می کنیم که چون روش قیمت گذاری کابینت ما به صورت طراحی و اجرا می باشد . و به روش ساخت و تولید قیمت گذاری می شود . به هیچ عنوان قبل از انتخاب نوع ورق ام دی اف و کات مستر نمی توانیم قیمت کابینت شما را اعلام کنیم و شما خواهشمندیم در زمینه دانستن قیمت کابینت به صورت متری تماس نگیرید  و بعد از تماس گرفتن اصرار به دانستن قیمت کابینت به صورت متری نکنید . چون عموما کسانی که به صورت متری قیمت می دهند فقط کار مونتاژ را انجام می دهند . بنا به تجربه قیمت کابینت را به صورت متری اعلام میکنند . ولی عموما با این مشکل مواجه هستند ، چون قیمت به روز ورق ام دی اف و ابزار و یراق کابینت را ندارند بعد از اعلام قیمت کابینت و بعد از اجرای نیمی از کابینت آشپزخانه نیازمند آن هستند که از مشتری درخواست هزینه اضافه کنند هر چند در این مساله مقصر نیستند ولی مسلما برای مشتری هم این مساله قابل درک نخواهد بود و مشکلاتی بوجود خواهد آمد . به همین دلیل مجموعه ایرانی دکور به هیچ عنوان قیمت کابینت را به صورت متری اعلام نمی کند.

کابینت ممبران

ساخت کابینت آشپزخانه

ساخت کابینت آشپزخانه در “ایرانی دکور” توسط استادکاران حرفه ای و با تجربه، صورت می گیرد. از این رو فرآیند ساخت و مونتاژ در کارخانه تولیدی پس از برش با بهترین ابزار های موجود و تبحری بی نظیر همکاران ما، انجام می گیرد.

ساخت کابینت، بسته به نوع کابینت انتخابی توسط مشتری تا حدودی نسبت به یکدیگر متفاوت هستند.

برای مثال قبل از شروع ساخت کابینت ممبران، فرآیند اجرای ام دی اف ممبران، در کارخانه صورت می گیرد.

پروژه های
اخیر

media 1 اجرای کابینت آشپزخانه

کابینت آشپزخانه اجرای کابینت آشپزخانه

ultrapan kitchen اجرای کابینت آشپزخانه

asset 4 1 اجرای کابینت آشپزخانه

ساخت کابینت آشپزخانه

سفارش ساخت کابینت آشپزخانه

سفارش ساخت کابینت آشپزخانه در مجموعه ایرانی دکور کاملا بی واسطه می باشد.

  1. تماس و یا ثبت سفارش
  2. تعیین وقت و حضور در دفتر
  3. انتخاب طرح و متریال
  4. تنظیم قرارداد
  5. ساخت، اجرا و نصب

تمام مراحل ساخت در کارگاه ما واقع در مرکز شهر صورت می گیرد.

کابینت آشپزخانه
کابینت هایگلاس
ساخت کابینت ممبران

کارگاه کابینت سازی

کارگاه کابینت آشپزخانه ایرانی دکور با بیش از 70 سال سابقه واقع در پل چوبی تهران بدون واسطه و مستقیم اقدام به ساخت و تولید کمد دیواری می کند.

ایرانی دکور با داشتن تیمی مجرب در این زمینه آماده ارائه خدمات به شما مشتریان عزیز می باشد.

امتیاز post
کاوش
کشیدن